Emilie Saaugaard-Haaning

Vi vil gerne byde velkommen til Emilie Saaugaard-Haaning.
Emilie blev vores sponsor rytter i 2018

Emilie er 14 år og bosat i Nr. Felding.
Da Emilie var 11 år, fik hun hendes  første islænder, Glymjandi fra Nr. Tolstrup.  De arbejdet hårdt og da året var om, lå de som nr. 1 på den danske rangliste i T8 og 4.5.
De gode resultater arbejde de videre med og Emilies familie købte halvbroderen til Glymjandi .- Glæpur fra Nr. Tolstrup. De begyndte at starte stævne i 2016 og det gik så godt at hun endte med at kvalificere sig til DM i GDC på begge heste.
Udover det så fik Emilie også kvalificeret sig til 4.1 og fik wildcard til T1.
Det hele endte ud i et spændende DM for Emilie og hendes heste. Det hele endte ud i at Emilie vandt T1 og dermed blev danmarksmester for junior.
2016 endte med at Emilie igen lå på den danske rangliste, som nr. 1 i 4.3 på Glymjandi.

2017 blev også godt for Emilie, for hun havde fået DM point på begge heste. Henholdsvis Glymjandi med 2 klasser og Glæpur med 3 klasser.
Begge heste blev redet i GDC og kom direkte i A-finalen. 4.1 blev også med begge heste og de kom begge i A-finalen. T.1 blev også til en A-finale. Hun red sportsklasserne på Glæpur og GDC på Glymjandi.
Hun blev endnu en gang danmarksmester i T.1. Sølv i 4.1, bronze i 4-gangs kombination og en 5. plads i GDC.
I år 2018 blev Emilie og Glæpur Danmarksmester i T1, 4.1 og 4 gangskombination. Dette resulterede til en plads på landsholdet til Nordisk mesterskab. Her red hun T1 og 4.1. Hun fik sølv i 4.1 og guld i T1 og så fik hun også guld i 4 gangskombination.
I starten af 2019 var der World Tölt og her red Emilie med i Youth match T1, hvor hun også tog 1. pladsen.

Emilie og hendes familie har valgt at sælge Glæpur, for at Emilie kunne komme ud og prøve kræfter med noget nyt.

Emilie har nu fået en ny hest og skal i gang med at starte den op. Så det bliver ikke til mange stævner lige foreløbig, men vi glæder os til at følge Emilie og hendes nye hest