Isa Christensen

 

Hej mit navn er Isabella – Jeg bliver i daglig tale kaldt Isa. Jeg er 23 år gammel :-)Jeg mødte min første Islænder, da jeg skulle skifte rideskole, jeg startede hos Lisa (Nordjysk Ridecenter). Det tog først rigtig fart da jeg for 4 år siden, flyttede til Hjallerup, hvor min bonus mor bor, Janne ? Jeg startede med at arbejde hos Teland i februar 2015 og arbejdede der lidt over 1 år. Det var utrolig fedt at være på så stort et stutteri og få et indblik i den daglige træning. Det er så fedt at følge heste fra at de kommer eller fra at de bliver tilredet, for tilsidst så at se dem gå Kåring eller Stævne.
Jeg hjalp med forskellige ting på Teland, det kunne være alt fra at varme en hest op for Steffi – tilat slå en hegnspæl i ?
Jeg har fik mere blod på tanden, efter jeg startede på Teland, det var skønt at lære noget om både ridning men også om avl og hestes ve og vel ?
Jeg købte i november 2015 min egen hest, ved navn Gæfa fra Rist ? et købt jeg bestem ikke fortryder. Gæfa er efter den dygtige Sveinn-Hervar frá úfu í Landeyjum (8,25 t. som 4 gænger) Gæfa er kåret med 7,69. Hun har bla. 8 for tølt,trav, vilje/sind, form under rytter og arbejdsgallop. Jeg tænker dog at hun kunne gøre det bedre ! ;-)2017 er året, hvor gæfa og jeg indtager stævnebanerne og vi håber på at vi klare det godt ?
I 2016 fik Gæfa og jeg æren af at prøve kræfter med DM i Gæðingakeppni, virkelig en fed oplevelse.
Jeg er meget glad for sponsoratet og ser frem til et godt samarbejde med

På billederne ses Isa og hendes brune hoppe Gæfa fra Rist og den skimle hoppe Assa, som hun har fået lov til at låne af Jane Lydholm fra Stutteri Kathrinesminde.