Rikke Hasager

Vores sponsor rytter Rikke Hasager:

Mit navn er Rikke, jeg er 25 år og bidt af en gal hest ? Til dagligt læser jeg til sygeplejerske og bor i Århus med min kæreste. Jeg har efterhånden samlet en god håndfuld heste (man kan jo ikke nøjes med én). Rikke har redet en del stævner på hendes gamle hoppe Ösp fra Bjarup.<

Jeg startede med at ride Ösp for 5 år siden, da hun stod på det stutteri, hvor jeg arbejdede. Hun skulle startes op efter en længere skadespause og jeg forelskede mig ret hurtigt og endte med at købe hende. Hun giver altid en god tur og jeg glæder mig til mange fremtidige oplevelser med hende ?.

Rikke har kvalificeret sig til DM 2017 i firgangsklassen i B-flokk. Hun stræber dog også efter at kvalificere sig i T1 sammen med Ösp fra Bjarup. Dette blev det sidste stævne for Rikke og Ösp. Hun endte i finale i gædingakeppni, så det var en god afslutning. I dag rider Rikke hoppen Aska fra Hindbjerghuse, som ejes af hendes gamle chef, og var med til DM i 2018 og endte i finale. Rikke har allerede redet hendes første stævne med Aska og vil også stræbe efter DM point. Vi glæder os også til at følge Rikke og Aska i år og håber ikke at det bliver sidste år, de rider sammen!