Kommissions sadler

Har du en brugt islændersadel der skal sælges, og vil du gerne have at den får lidt ekstra markedsføring?
Vi tager som udgangspunkt alle sadler i kommission, og det bedste af det hele er, at du selv bestemmer prisen 🙂

Sadlen kommer først på vores hjemmeside når vi har modtaget den. Vi gennemgår sadlen når vi modtager den, og tager selv billederne til hjemmesiden. Vi forventer selvfølgelig at sadlen er rengjort når vi modtager den, og at vi er blevet informeret om eventuelle defekter. Vi sender tekst og billeder til godkendelse, inden det ryger på nettet, og ved endelig godkendelse, modtager du en kvittering på modtagelsen af sadlen, godkendt tekst, aftalt pris og eventuelle andre aftaler.

Vi sælger kommissionssadlerne med en uges fuld returret, hvor kunden kan få det fulde beløb tilbage, såfremt sadlen ikke har lidt nogen skade. Dog beholder vi 250,- kr. som administrationsgebyr.

Som ejer af sadlen, er du selvfølgelig altid velkommen til selv at prøve at sælge sadlen mens den er i vores varetægt. Sælger du selv sadlen før os, kan du frit afhente sadlen, eller vi sender den tilbage til dig igen. Dog med det forbehold, at den allerede kan være ude ved en kunde, og at denne kunde har 1. ret.
Samtidig med aflevering af sadlen, betales et gebyr på 650,- kr. Ved salg af sadlen, beholder vi 10 % af salgsprisen (inkl. De 650,- kr.), dog altid mindst 650,- kr. Får du selv solgt sadlen, ønskes det at ophæve kommissionsaftalen, eller er sadlen ikke blevet solgt efter senest 4 måneder, beholder vi gebyret på 650,- kr. og sender sadlen retur på vores regning.

Når sadlen er solgt, og kunden ikke har benyttet sin returret, overføres pengene direkte til din konto.

Vi tager alle kommissionssadler med ud til messer og events (enkelte steder tillader ikke at man tager brugte varer med – dette må vi selvfølgelig respektere).

Viser alle 3 resultater